Werk doen dat echt bij je past

Generatie Z

Generatie Z (geboren tussen 2000 en 2015) betreedt nu de arbeidsmarkt. En ik hoor veel geluiden over deze generatie: ze zijn lui, willen niet werken, willen veel verdienen, zijn ongemotiveerd. Maar wie zijn zij eigenlijk? Waarom hebben we hun talenten nodig? Ontdek hun krachten en kwetsbaarheden en wat maakt dat we elkaar soms niet begrijpen.

contact

Feiten

  • TIJDSGEEST waarin je opgroeit heeft invloed op jouw beeld van dingen.
  • Elkaar begrijpen begint bij ZELFINZICHT
  • Elke nieuwe generatie brengt de nodige VERNIEUWING.

Workshops en inspiratiesessies

Verbinder tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Mijn missie is om onderwijs, de huidige generatie en arbeidsmarkt meer met elkaar te laten samenwerken elkaars talenten beter te benutten. 

Als zelfstandig loopbaancoach spreek ik veel organisaties over hun personele problemen en worstelingen. Een van deze worstelingen is: generatie Z. Ik hoor veel organisaties vanuit hun eigen perspectief problemen ervaren met met deze generatie. Ze willen nog amper werken en de hoofdprijs verdienen, als ze het niet zint schakelen ze weer door, ze zijn ongemotiveerd. 

Daarnaast begeleid ik studenten vanuit onderwijs richting de arbeidsmarkt. Ook zij ervaren de nodige problemen vanuit hun eigen beleving. Ze ervaren dat veel organisaties oud en ouderwets zijn waarin ze niet gehoord en gezien voelen, ervaren de druk om zich volledig te moeten aanpassen aan een oud systeem.

Er is veel onbegrip naar elkaar toe. Hoe kan je elkaar vinden en hoe kan je meer aansluiting bij elkaar vinden. Binnen het nazorg programma bij het ROC van Twente ervaar ik meer begrip en onderlinge afstemming met elkaar. 

Wil je voor jouw organisatie ook meer verbinden met Generatie Z en de overige generaties? Ik kom graag langs voor een vrijblijvende kennismaking. 

Kennismaking voor inspiratiesessies en worskhops