Wat kan ik voor u betekenen?

Insights Discovery

Ontgrendel het potentieel van je team met Insights Discovery teamtraining. Wil je de effectiviteit van je team verhogen en op een eenvoudige manier constructieve feedback tussen teamleden stimuleren? Ontdek de voordelen van Insights Discovery, een instrument dat individuen en teams helpt hun gedragsvoorkeuren te begrijpen. Verbeter zelfinzicht en faciliteer respectvolle, productievere en positievere werkrelaties binnen je team. Ontdek wat Insights Discovery voor jouw team kan betekenen en investeer in groei.

Insights discovery teamtraining

TMA Teamtraining

Ontdek en bespreek de talenten en valkuilen van jouw team tijdens een boeiende trainingsdag in spelvorm. Vergroot de effectiviteit en verbeter de communicatie, allemaal mogelijk gemaakt door de gedegen inzichten van de TMA teamanalyse. Investeer in de groei van je team met deze interactieve en resultaatgerichte aanpak. Leer, speel en versterk de samenwerking op een unieke manier! Krijg snel zicht op waar de potentie van je team zit om te groeien. Ontdek wat TMA voor jouw team kan betekenen.

TMA teamtraining

Loopbaancoaching

Elke medewerker kent de fase dat je loopbaan niet loopt zoals je zou willen. Soms gedwongen door externe factoren (bij reorganisatie, outplacement of functieverandering). Soms omdat het werk niet passend meer is. Praktisch en duurzaam. 

over loopbaancoaching

Re-integratie 1e spoor na stress gerelateerd verzuim

Ziekteverzuim door stress is verzuim oorzaak nummer 1. Stress is nodig om alert te zijn, om net dat extra stapje te zetten en om uitgedaagd te blijven. Toch kan te veel stress je flink in de weg zitten en het werk ernstig verstoren. 

over coaching bij stress

Trainingen

De trainingen zijn praktisch en direct toepasbaar. De trainingen zijn erop gericht om medewerkers fit en vitaal in hun werk te zetten. Hoe kan je meer uit je team halen en hoe krijg je het team op de gewenste manier in beweging. Ik gebruik Insights Discovery of TMA.

over trainingen

Prettig en vakkundig

Marloes is zeer prettig en vakkundig. Ze heeft mij een goede spiegel voorgehouden. Ze heeft mij geleerd om een goede afbakening te maken en focus op wat nu nodig is. Daarmee een basis gelegd voor de toekomst t.a.v. mijn te ontwikkelen bedrijf.   Ik betrek Marloes in mijn verdere bedrijfsontwikkeling als business coach.

Frank Zuijdweg- Mediator

Integer & vertrouwd

Ik heb Marloes ervaren als een loopbaancoach die goed kan luisteren en zich goed inleeft in degene die zij begeleidt. Marloes is tevens een integere coach, waar je je al snel vertrouwd bij voelt en de cliënt op zijn/ haar gemak kan stellen. Ook heeft ze aangetoond snel te schakelen tussen meerdere onderwerpen op het moment dat bleek dat meer behoefte was aan een andere richting dan in eerste instantie gedacht. Marloes vat hetgeen de cliënt vertelt gedurende het gesprek regelmatig samen om te reflecteren. Ik heb er zeel veel aan gehad.

Anke Swierstra - Accountmanager Internal Audit Achmea

Voelde mij gehoord en begrepen

Het gesprek verloopt altijd vloeiend, aandacht voor privé en werk. Prettig om te merken dat ze mijn persoonlijkheid als uitgangspunt neemt. Ik voelde me altijd gehoord en begrepen. In een kort traject toch echt mooie stappen kunnen maken. Door de hands-on en concrete actie-mentaliteit van Marloes. Terwijl de acties en opdrachten behapbaar en uitvoerbaar blijven!

Cijfer coachtraject: 10

Anna Jansen - Adviseur omgevingswet/ gezonde leefomgeving GGD

Voelde me op mijn gemak

Door gerichte vragen aan mij, werd ik letterlijk aan het denken gezet. Het zoeken naar de ware ik vond ik erg waardevol. Dat was de basis om op te bouwen. Echt een leuke vrouw! Ik voelde me snel op mijn gemak en daardoor kom je ook verder! Door haar spontaniteit is het alsof je met een vriend/vriendin spreekt. Zoals al benoemd vond ik het erg fijn om een afspraak in de buitenlucht te hebben. Deze setting zette mij beter aan het denken. Bedankt voor jou hulp Marloes!

Cijfer coachtraject: 9

Medewerker Gemeente Hof van Twente

Professioneel en praktisch

Ik heb bij Marloes een coaching traject gedaan om inzichtelijk te krijgen waar mijn competenties/ drijfveren liggen, maar ook om mijn valkuilen inzichtelijk te krijgen. Hierin heb ik Marloes leren kennen als een echte professional die dit proces uitstekend begeleid. Door erg goed te luisteren en hierop te anticiperen leidt Marloes je tot heldere bevindingen waar je wat aan hebt en erg praktisch van aard zijn.

Harm - Business Controller STG

Betrokken en Kundig

Ik heb Marloes leren kennen als een betrokken en kundige loopbaancoach. Ze heeft duidelijk ruime ervaring in haar vakgebied en dat geeft gelijk vertrouwen. Als je even vastloopt en vraagt of ze mee wil lezen, reageert ze snel, duidelijk en grondig. Ze heeft een hele prettige persoonlijkheid en er is sprake van een mooie balans tussen oprechte interesse en professionele afstand.

J.S. - Manager Zorg

Klik hier voor meer reviews

LinkedIn

 

 

Werk(ende)wijze

‘Als coach help ik je om stil te staan bij jezelf. Ik houd je een spiegel voor en stel kritische, confronterende vragen. Zo wordt helder welke ontwikkeling gewenst is en hoe je jezelf in beweging kunt zetten. Als coach ben ik vooral persoonlijk, verbindend en praktisch. Niet voor niets ben ik fan van het principe van de Golden Circle van Simon Sinek: krachtig, helder en vooral effectief.’

werkwijze van marloes
Sterk in samenwerken

De laatste jaren heb ik met veel verschillende partijen prettig samengewerkt. Hieronder vind je een selectie van deze samenwerkingen.