INSIGHTS DISCOVERY TEAMTRAINING

Ga de uitdagingen aan die cruciaal zijn voor het succes van jouw team met onze op maat gemaakte oplossing voor teamwerk: “Discovering Team Effectiveness.” Deze unieke aanpak richt zich op het verbeteren van hoe teams samenwerken en hoe goed ze dat doen.

Voorbeeld Inisghts Discovery profiel

Ontdek de teamvoorkeuren die de kern vormen van effectieve samenwerking. Door te kijken naar communicatie, prioriteiten, motivaties en belemmeringen binnen teams, streven we naar het cultiveren van positieve, gezonde en effectieve teams die de productiviteit, medewerkersbetrokkenheid en het welzijn bevorderen.

De bekende uitspraak van Simon Sinek, “Een team is geen groep mensen die samenwerken. Een team is een groep mensen die elkaar vertrouwen,” leidt ons in het streven naar vertrouwen als essentieel element voor teameffectiviteit.

Voor wie is het?

Deze aanpak is essentieel voor:

  1. Nieuw gevormde of recent gefuseerde teams.
  2. Teams zonder duidelijke richting, doel of visie.
  3. Effectieve teams die streven naar high-performance.
  4. Teams waar interpersoonlijke problemen de effectiviteit belemmeren.

Wat is de impact?

Effectieve teams vormen de ruggengraat van succesvolle organisaties. Onze oplossing biedt onthullende, praktische en duurzame tools waarmee jouw teams langdurig kunnen samenwerken voor succes. Verscherp de motoren van jouw team en ontdek de kracht van effectieve samenwerking.

Hoe werkt het?

Elk teamlid ontvangt een persoonlijk Insights Discovery-profiel en vult een evaluator in om de perceptie van het team te meten. Hieruit ontstaat het Teameffectiviteitsprofiel. Via workshops en gefaciliteerde discussies ontdekt het team hoe individuele en teamvoorkeuren de dynamiek en prestaties beïnvloeden.

Het resultaat?

Concrete en praktische actieplannen versnellen de voortgang van het team richting hun doelen.

OFFERTE AANVRAGEN

Werk(ende)wijze

‘Als coachende trainer help ik je om stil te staan bij jezelf. Ik houd je een spiegel voor en stel kritische, confronterende vragen. Zo wordt helder welke ontwikkeling gewenst is en hoe je jezelf in beweging kunt zetten. Als coach ben ik vooral persoonlijk, verbindend en praktisch. Niet voor niets ben ik fan van het principe van de Golden Circle van Simon Sinek: krachtig, helder en vooral effectief.’

werkwijze van marloes

Prettig en vakkundig

Marloes is zeer prettig en vakkundig. Ze heeft mij een goede spiegel voorgehouden. Ze heeft mij geleerd om een goede afbakening te maken en focus op wat nu nodig is. Daarmee een basis gelegd voor de toekomst t.a.v. mijn te ontwikkelen bedrijf.   Ik betrek Marloes in mijn verdere bedrijfsontwikkeling als business coach.

Frank Zuijdweg- Mediator

Integer & vertrouwd

Ik heb Marloes ervaren als een loopbaancoach die goed kan luisteren en zich goed inleeft in degene die zij begeleidt. Marloes is tevens een integere coach, waar je je al snel vertrouwd bij voelt en de cliënt op zijn/ haar gemak kan stellen. Ook heeft ze aangetoond snel te schakelen tussen meerdere onderwerpen op het moment dat bleek dat meer behoefte was aan een andere richting dan in eerste instantie gedacht. Marloes vat hetgeen de cliënt vertelt gedurende het gesprek regelmatig samen om te reflecteren. Ik heb er zeel veel aan gehad.

Anke Swierstra - Accountmanager Internal Audit Achmea

Voelde mij gehoord en begrepen

Het gesprek verloopt altijd vloeiend, aandacht voor privé en werk. Prettig om te merken dat ze mijn persoonlijkheid als uitgangspunt neemt. Ik voelde me altijd gehoord en begrepen. In een kort traject toch echt mooie stappen kunnen maken. Door de hands-on en concrete actie-mentaliteit van Marloes. Terwijl de acties en opdrachten behapbaar en uitvoerbaar blijven!

Cijfer coachtraject: 10

Anna Jansen - Adviseur omgevingswet/ gezonde leefomgeving GGD

Voelde me op mijn gemak

Door gerichte vragen aan mij, werd ik letterlijk aan het denken gezet. Het zoeken naar de ware ik vond ik erg waardevol. Dat was de basis om op te bouwen. Echt een leuke vrouw! Ik voelde me snel op mijn gemak en daardoor kom je ook verder! Door haar spontaniteit is het alsof je met een vriend/vriendin spreekt. Zoals al benoemd vond ik het erg fijn om een afspraak in de buitenlucht te hebben. Deze setting zette mij beter aan het denken. Bedankt voor jou hulp Marloes!

Cijfer coachtraject: 9

Medewerker Gemeente Hof van Twente

Professioneel en praktisch

Ik heb bij Marloes een coaching traject gedaan om inzichtelijk te krijgen waar mijn competenties/ drijfveren liggen, maar ook om mijn valkuilen inzichtelijk te krijgen. Hierin heb ik Marloes leren kennen als een echte professional die dit proces uitstekend begeleid. Door erg goed te luisteren en hierop te anticiperen leidt Marloes je tot heldere bevindingen waar je wat aan hebt en erg praktisch van aard zijn.

Harm - Business Controller STG

Betrokken en Kundig

Ik heb Marloes leren kennen als een betrokken en kundige loopbaancoach. Ze heeft duidelijk ruime ervaring in haar vakgebied en dat geeft gelijk vertrouwen. Als je even vastloopt en vraagt of ze mee wil lezen, reageert ze snel, duidelijk en grondig. Ze heeft een hele prettige persoonlijkheid en er is sprake van een mooie balans tussen oprechte interesse en professionele afstand.

J.S. - Manager Zorg

Klik hier voor meer reviews

LinkedIn