E.B. – Officemanager

Marloes heeft mij goed inzicht gegeven in mijn kwaliteiten en valkuilen. Ook de elevator pitch en mijn profiel staan goed op papier. Ze reageert snel op een korte dringende vraag tussendoor. Marloes is duidelijk, helder en oprecht geïnteresseerd in jou en je (levens) ervaringen. Zij zoekt samen naar jouw kwaliteiten en ziet deze ook. Zij geeft je vertrouwen en het gevoel dat je ertoe doet.

Monique Riemens – Carrièreswitch

Dat ik opdrachten kreeg om de sector waar ik in wil gaan werken in kaart te brengen. Door de opdrachten kreeg ik helder wat voor koers ik het beste kon varen. Tevens de gesprekken waarin we helder kregen waar ik het beste op kon gaan focussen. Ik wilde nogal eens alles tegelijk en daardoor de focus verliezen. Gelukkig had Marloes helder welke stap ik eerst het beste kon gaan zetten.

Je bent een warme, hartelijke, praktisch en pragmatisch ingestelde coach. Lekker to the point en geen poespas!
 

Stien Klein Kranenbarg – Docent basisschool

De spiegel welke Marloes voorhield (beren op de weg, aannames en perspectief van anderen en mijzelf), de rake vragen en de praktische tips.

Een prettige, rustige, positieve en wijze coach met passie voor haar vak en grote en oprechte betrokkenheid.
 

Zorgprofessional

De handvatten die ik aangereikt kreeg om zelf op onderzoek uit te gaan.
Ze is erg vriendelijk, empathisch en enthousiast. Je voelt je gauw op je gemak bij haar!
 

Tom van Zwieten – Carrièreswitch

Ik vond de tests (om mijn vermoeden te bevestigen) en gesprekken (om mijn gedachten te ordenen) het meest waardevol. Marloes luistert goed, stelt prikkelende vragen en heeft duidelijk verstand van zaken

J.V. – Carrièreswitch

Ik vind Marloes een open, rustige en professionele coach. Het contact met Marloes vond ik prettig. De kennis die zij meebrengt over loopbaan coaching heeft mij enthousiast gemaakt om aan het werk te gaan. Marloes vraagt goed door waardoor ik inzichtelijk heb gekregen waar ik naar toe wilde. Dit heeft mij enorm geholpen. .

Chantal Hogeweg

Toegankelijk, open, brengt je uiteindelijk een heel eind in de goed richting en daardoor dicht bij jezelf. Ik heb er uiteindelijk heel veel aan gehad. Heb andere inzichten gekregen. Weet nu heel goed wat er voor mij belangrijk is in mijn werkomgeving en daarbij dan ook eigenlijk in mijn vrijetijdsbesteding/vrijwilligerswerk.

M.N – opleiding ontwikkeling

Jouw inlevingsvermogen en de manier waarop je mijn rommelige gedachten steeds weer wist te kanaliseren en samen te vatten. Je checkte hierbij steeds of het klopte wat je zei. Ik heb dat als heel prettig ervaren. Ik vond het ook erg fijn dat je het begeleidings traject helemaal op mij afstemde en niet een standaard traject ‘afwerkte’. Wandelend begeleiden als dat kon, of via Zoom als dat praktischer leek.. Ik vind je heel toegankelijk, je straat rust en vertrouwen uit. Je weet waarover je het hebt. Daarnaast vind ik je heel flexibel, je denkt mee. Je straalt uit dat je het leuk vindt om dit werk te doen.

Frank Zuijdweg – Mediator

Goede afbakening en focus op wat nu nodig is. Daarmee een basis gelegd voor de toekomst t.a.v. mijn te ontwikkelen bedrijf. Zeer prettig en vakkundig. Goede spiegel voorgehouden. Ik betrek Marloes in mijn verdere bedrijfsontwikkeling als business coach.

Paulien Zwart – Fysiotherapeut

Door gebruik te maken van kaarten, kwamen we steeds meer tot de kern, wat vind ik belangrijk en wat past daarbij. Marloes voelde goed aan wat er bij me past. Op welke manier ik de begeleiding het prettigst vond en wat goed bij me werkte. Verder kon ze mijn antwoorden heel goed op een rijtje zetten en weer terug geven zodat het voor mij ook steeds duidelijker werd. Dit alles maakte dat ik sneller tot inzichten kwam. Het traject heeft me heel goed geholpen, nog bedankt daarvoor Marloes.

B.B. – manager rijksoverheid

De persoonlijke gesprekken, de tips en de aanmoediging om te geloven in mezelf. Marloes heeft door haar kennis en houding, mij geholpen een nieuwe move te maken in mijn carrière.

J.S. – Juridisch

De TMA Talentenanalyse (en het gesprek erover), het uitgebreid stilstaan bij de drijfveren, energiegevers etc. en niet te snel in het concrete schieten. En in de laatste fase de praktische tips en feedback om jezelf in de markt te zetten. Ik heb Marloes leren kennen als een betrokken en kundige loopbaancoach. Ze heeft duidelijk ruime ervaring in haar vakgebied en dat geeft gelijk vertrouwen. Als je even vastloopt en vraagt of ze mee wil lezen, reageert ze snel, duidelijk en grondig. Ze heeft een hele prettige persoonlijkheid en er is sprake van een mooie balans tussen oprechte interesse en professionele afstand. 

Anna Jansen – Vitaliteitsadviseur

De gesprekken zelf, gesprekstechniek van Marloes. Het maken van het functieprofiel vond ik het meest waardevol. Het gesprek verloopt altijd vloeiend, aandacht voor prive en werk. Prettig om te merken dat ze mijn persoonlijkheid als uitgangspunt neemt. Ik voelde me altijd gehoord en begrepen. In een kort traject toch echt mooie stappen kunnen maken. Door de hands-on en concrete actie-mentaliteit van Marloes. Terwijl de acties en opdrachten behapbaar en uitvoerbaar blijven!

Anoniem – Accountmanager

Door gerichte vragen aan mij, werd ik letterlijk aan het denken gezet. Het zoeken naar de ware ik vond ik erg waardevol. Dat was de basis om op te bouwen. Echt een leuke vrouw! Ik voelde me snel op mijn gemak en daardoor kom je ook verder! Door haar spontaniteit is het alsof je met een vriend/vriendin spreekt. Zoals al benoemd vond ik het erg fijn om een afspraak in de buitenlucht te hebben. Deze setting zette mij beter aan het denken. Bedankt voor jou hulp Marloes!